PBM Rehab
Ny rehabiliteringsverksamhet
i Norrköping

Vi på PBM Rehab Norrköping har nyligen startat upp verksamhet på Bråddgatan 9. Vi är experter på kroppen och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i vårt multimodala team. Någon remiss behövs inte.

Vi bedriver rehabilitering i öppenvård för patienter med muskuloskeletala besvär. Vårt team består av flera fysioterapeuter, kiropraktor, psykolog och arbetsterapeut. Vi erbjuder insatser till dig med besvär i kroppens leder och muskler. Vi kan även hjälpa dig som lider av yrsel, huvudvärk, långvarig smärta, smärta förenad med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, stress och oro. Vi erbjuder både fysiska och digitala besök. Behandling sker individuellt och/eller i grupp.

Hur ser rehabiliteringen ut?

På ditt första besök hos oss träffar du en av våra fysioterapeuter eller kiropraktorer för en första bedömning och därefter skapar vi en gemensam planering för din kontakt hos oss. Bedömning och behandling sker utifrån ett helhetsperspektiv med mål att förbättra funktion, aktivitetsnivå och livskvalitet. Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat individuell behandling, fysioterapeutledd träning i mindre gym, medicinsk yoga, sömnskola, ACT-baserad smärtskola samt ryggskola. Vi erbjuder även återkommande föreläsningar med teman centrerade runt psykisk hälsa och kroppen. Vid behov gör vår psykolog individuella bedömningar.

Hur kommer jag igång?

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan kan helt enkelt ringa upp oss på 010-182 29 00. Om du inte får svar direkt kan du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi har möjlighet.

Kontaktuppgifter PBM Rehab Norrköping:

Besöksadress
PBM Rehab
Bråddgatan 9
602 22 Norrköping

Telefon 010 182 29 00
VTV 010 182 29 01
rehab.norrkoping@pbm.se
Länk till 1177 E-tjänster


Verksamhetschef
Anna Hässler Björkman
anna.hassler@psykiatripartners.se
010 205 01 05

 

rehabilitering-norrköping-pbm